Reizen op maat

Wij realiseren uw droomreis

Hoe ziet jouw droomreis eruit?

Wij maken uw ideale reis op maat!

Uw ideale reis samenstellen? Een bijzondere rondreis op het oog? De perfecte cruise maken of verblijven in unieke accomodaties? Uw cruise verlengen met een extra verblijf in het land van vertrek of aankomst? Samen met het hele gezin; uw kinderen en kleinkinderen een onvergetelijke reis maken? Of samen met met een bevriend koppel de wereld ontdekken?…

Niets is te gek – Laat het ons weten! Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Aan de hand van uw wense

n stellen wij een unieke reis speciaal voor u samen.

Liever persoonlijk contact?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0172-577 577. Wij nemen de tijd om samen met u uw wensen door te nemen, dit kan zowel bij ons op kantoor als in uw eigen vertrouwde omgeving

Maatwerkreizen

Golden Travel is de specialist in het organiseren van reizen op maat. Aan de hand van uw voorkeuren kunnen wij voor u een op maat gemaakte reis samenstellen. Daarbij staat een goede prijs-kwaliteitverhouding op de eerste plaats.

Door de vele jaren ervaring hebben wij de hele wereld gezien en hebben wij contacten over de hele wereld. Unieke belevenissen, de beste hotel, de mooiste cruise,… wij maken van uw reis een droomreis.

Op deze website vindt u een aantal voorbeeldreizen ter inspiratie. Dit zijn slechts voorbeelden. De routes, accommodaties, excursies; alles kunnen we naar uw wensen aanpassen.

Wij kunnen uw eigen unieke reis creëren van begin tot het einde!


SS7353_more sky

Méér dan 50 jaar reiservaring

Ontstaan uit de liefde voor het reizen, zo richtte Cor van der Graaf in 1974 zijn eerst reisbureau op in Rotterdam. Na eerst jaren te hebben gewerkt als reisbegeleider en reisfotograaf – maakte hij van zijn hobby zijn beroep. Het samenstellen van de mooiste reizen, waarbij kwaliteit, luxe en ontzorgen van de gasten centraal staan.

Een passie die hij graag met andere deelt. Hij vertelt zijn gasten graag de beste tips; waar kan je het beste de ondergaande zien bewonderen, de beste plek waar je kan zitten voor een heerlijk kop koffie terwijl je de lokale bevolking kunt bestuderen, de lekkerste restaurants,..

Deze reis liefde zit in zijn DNA, een DNA wat hij heeft doorgegeven aan zijn zoon, Alexander. Al van kinds af aan ontdekt hij samen met zijn vader de wereld en heeft hij de kneepjes van het vak geleerd…

Samen hebben zij de hele wereld gezien. Zij zijn uw reisexpert, de perfecte reisadviseur voor u reis op maat.