Informatiedagen

Dit jaar organiseren wij weer een aantal informatiedagen rondom bepaalde thema’s en bijzondere reizen. Op deze dagen presenteren wij u in’s en out’s rondom bepaalde thema’s. Gastsprekers delen handige tips en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De kosten voor het bijwonen van een presentatie zijn € 15,- per persoon. Hiervoor bieden wij u een keurig verzorgde en informatieve middag, compleet met hapjes en drankjes en een kleine attentie.  Boekt u binnen 6 maanden na de presentatie één van onze reizen? Dan worden de kosten van deze presentatie in mindering gebracht.

Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data, of like onze facebook pagina. Heeft u interesse in specifieke thema’s of wenst u een speciale dag te organiseren voor een selecte groep, laat het ons weten, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wilt u alvast wat inspiratie op doen, vraag dan vrijblijvend de eerste editie van het Golden Travel Inspiratie Magazine aan.

2018

Informatiedagen

Informatiedag V.A.E. Oman & Malediven

Op zondag 23 september kunt u een presentatie bij wonen met als thema Verenigde Arabische Emiraten, Oman & de Malediven. Tijdens deze middag komen de bijzondere hotels en bestemming aanbod en vertelt onze expert u meer over het land. Bovendien geeft hij u handige tips voor tijdens uw verblijf in Dubai, Abu Dhabi of één van de andere bestemmingen.

Zondag 23 september 2018
Regio Utrecht

Informatiedag Luxe & Expeditiecruises

Op zondag 30 september kunt u een presentatie bij wonen met als thema luxe en expeditiecruises. Tijdens deze middag komen de bijzondere rederijen aanbod en vertelt onze expert u meer over bijzondere bestemmingen en expeditiecruise. Rederijen als Seadream, Hapag Lloyd en Hurtigrutten komen aanbod met cruises naar onder andere Antartica, het Noorderlicht en Alaska.

Zondag 30 september 2018
Regio Utrecht