sinds 2001

Travel Designers

“Er wordt mij weleens gevraagd hoelang ik dit werk al doe, gekscherend antwoord ik dan “vanaf mijn geboorte”. Dit is natuurlijk onzin, maar mijn broer en ik zijn wel vanaf zeer jong altijd nauw bij de bedrijvigheid betrokken geweest en veelvuldig met beide ouders op reis geweest. Mijn kennis van bestemmingen, komt u dan ook zeker van pas bij het eerlijk en passend adviseren van uw volgende vakantie.”

Alexander van der Graaf

Ontstaan uit het ouderlijk familiebedrijf geef ikzelf alweer bijna 20 jaar op u toegespitste reisadviezen. Wij willen dan ook toonaangevend in Nederland op het gebied van exclusieve maatwerkreizen. Door de jaren heen, hebben wij de hele wereld mogen ontdekken, hierdoor kunnen wij voor u mooie, unieke en reizen selecteren en samenstellen. Unieke bestemmingen, exclusieve accomodaties en persoonlijke reistips zullen zorgen voor een onvergetelijke en authentieke vakantie.

Laat u inspireren door ons aanbod, lees wat andere over ons te vertellen hebben of maak een afspraak. Wij maken uw reis op maat!

Bent u op zoek naar een unieke rondreis met z’n tweeën of een luxe vakantie met het hele gezin? Niet zomaar een vakantie uit het boekje maar een reis die geheel is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden? Golden Travel ontwerpt  individuele rondreizen op maat en luxe vakanties en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering hiervan. Kenmerkend voor onze reizen zijn dat ze met zorg en oog voor detail zijn samengesteld. Met overnachtingen in intieme en karaktervolle hotels en unieke, onvergetelijke belevenissen. En steeds met genoeg tijd en rust om ook ontspannen te kunnen genieten. Wilt u alvast een voorproefje?

Luxe reizen volgens Golden Travel

Luxe zit ‘m wat ons betreft niet alleen in het aantal sterren van uw hotel of de grootte van uw privé-zwembad. Voor ons staat een luxe reis voor een unieke, eerlijke, authentieke, onvergetelijke én rustgevende ervaring. Om u deze ervaring te kunnen bieden brengen wij gedegen uw wensen en mogelijkheden in kaart, werken wij met gerenommeerde partners en selecteren wij voor u de meest bijzondere en best gewaardeerde producten en diensten.

Vertrouwd en veilig

U wilt op reis maar welke aanbieder kunt u vertrouwen? En op wie kunt u terugvallen als er onverhoopt iets mis gaat of uw vlucht vertraagd is? Golden Travel zorgt ervoor dat u veilig en zorgeloos kunt genieten van uw reis. Op alle bestemmingen die wij u kunnen aanbieden, werken wij nauw samen met betrouwbare en professionele partners ter plaatse die de omstandigheden en ontwikkelingen tot in detail kennen. Samen met hen zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. En mocht er tijdens uw reis onverhoopt iets voorvallen, dan kunt u te allen tijde op ons rekenen. Bovendien valt uw reis altijd onder de garantieregelingen van het GGTO en het Calamiteitenfonds.

Onze onberispelijke service en persoonlijke werkwijze
‘U bent uniek en reist graag op úw manier. Wij helpen u om uw ideale reis samen te stellen, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Zodat u zich niet door tientallen websites heen hoeft te worstelen en straks onbezorgd kunt gaan genieten van de mooie en belangrijke dingen in het leven’

Onze wereldwijde bestemmingskennis
‘Bij ons geen kennis van Google of van horen zeggen, maar samen beschikken wij over vele jaren ervaring en kunnen over zeer vele bestemmingen uit eigen ervaring adviseren.’

Onze nauwe samenwerking met lokale gidsen en kleinschalige boutique hotels
‘Wij bieden u graag een onvergetelijke en pure reiservaring, weg van de massa maar wel met karakter en de nodige luxe en comfort. Voor onze inkoop werken wij veelal rechtstreeks met de hotels, rederijen en luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor vervallen tussenpersonen en kunnen wij zeer scherpe tarieven aan u doorberekenen. Daarnaast beschikken wij niet over prachtige kantoorgebouwen en exclusieve wagenparken.’

Onze geruststellende garanties
‘Golden Travel is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO, het Calamiteitenfonds en de branche-organisatie VvKR; een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis’

Waarom Golden Travel?

Met zorg en passie ontwerpen wij uw luxe vakantie of individuele rondreis op maat. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Luxe cruises

De mooiste schepen & unieke routes.

Wij zoeken ze voor u uit!

Wij werken samen met vooraanstaande rederijen en gaan net dat stapje verder zodat u een onvergetelijke ervaring heeft.

Luxe strandvakanties

Reist u samen met vrienden, het hele gezin of romantisch als koppel? Geniet u graag van alle rust of houdt u liever van een actieve vakantie? Wij maken uw reis volledig op maat zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke vakantie.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Uitstekende luxe hotels die wij zelf gekeurd hebben.
  • Flexibele reistijd, zodat u vertrekt wanneer u dit wenst.
  • Privé transfers ter plaatsen
  • Persoonlijke reistips zoals waar u het lekkerst kunt eten, de leukste terrasjes en bijzondere bezienswaardigheden…