Schip
Seabourn Odyssey, SeaDream
Vertrek
Meerdere afvaarten
Reisduur
17 dagen, 18 dagen
Locatie
Caribbean

Island Hoppen met Seabourn & Seadream

Dit is misschien wel het beste wat we u kunnen bieden aan luxe cruises in de Caribbean. Een unieke combinatie van Seabourn & Seadream.

In deze reis combineren we twee cruises tot een 15-daagse cruise ervaring langs de mooiste Caribische Eilanden. U verblijft op basis van all inclusive, waarbij ook de wijnen, champagne en fooien zijn inbegrepen. Aan boord van de Seabourn Odyssey geniet u van alle luxe in uw Veranda Suite en in een Yacht Club Stateroom aan boord van de Seadream I. Maar waar u het meest van zult genieten is de relaxte sfeer op beide schepen, de bestemmingen die u aan zult doen en de ongekende service van de bemanning.

Vanuit St. Maarten vertrekt u met de Seabourn Odyssey naar prachtige eilanden als St. Lucia, St. Kitts & Nevis, Anguilla, Antigua and Barbuda en Barbados. Op dag 9 stapt u op Barbados over en gaat u aan boord van het nog intiemere luxe yacht, de Seadream I. Tijdens het tweede deel van uw reis doet u andere bestemmingen en eilanden aan zoals St. Barths, St. Vincent and the Grenadines en Guadeloupe. Om de cruise te eindigen op St. Maarten.

Deze reis is inclusief vliegreis met KLM en 2 nachten hotel op St. Maarten.

Wist u dat…

  • De Seadream schepen slechts beschikken over 56 hutten en Suites.
  • Beide cruises op basis zijn van ultra all-inclusive, dit betekend dat fooien en een hele ruime selectie aan frisdranken, wijnen, cocktails en champagne zijn inbegrepen.
  • De Seadream I & II geen hutten met balkon hebben, maar dat het schip zo kleinschalig is dat het voelt of u op uw eigen privé yacht verblijft.
  • Zowel de Seabourn als de Seadream een eigen marina hebben met allerlei watersporten.
  • U op deze reis op unieke eilanden en in bijzondere baaien komt waar grotere schepen nooit zullen komen.

Reisschema Island Hoppen met Seabourn & Seadream

1

Amsterdam - St. Maarten

Vliegreis van Amsterdam naar St. Maarten. Na aankomst heeft u de rest van de dag ter vrijbesteding. U verblijft u in een goed 4-sterren hotel op basis van logies.

2

St. Maarten

De ochtend kunt u besteden om zowel het Nederlands- als Franstalige deel van Sint Maarten te verkennen, maar aan het begin van de middag is het tijd om richting het schip te gaan. De Seabourn Odyssey wacht op u en na het inschepen kunt u al genieten van een kleine lunch of iets anders lekker aan dek of in de Seabourn Square. U vaart aan het einde van de middag uit de haven en de eerste droomcruise zal beginnen.

3

Carambola Beach, Saint Kitts and Nevis

4

Road Bay, Anguilla

5

St. Johns, Antigua and Barbuda

6

Terre-de-Haut, Iles des Saintes, Guadeloupe

7

Castries, Saint Lucia

8

Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines

9

Bridgetown, Barbados

U bent na een prachtige cruise aangekomen op Barbados. De cruise met Seabourn Odyssey komt daarmee ten einde, maar er wacht een ander schip op u, de Seadream I. Beide schepen liggen in dezelfde haven en u kunt zo over van de één naar de ander.

10

Mayreau, St. Vincent and the Grenadines

11

Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines

12

Rodney Bay, Saint Lucia

13

Iles des Saintes, Guadeloupe

14
15

Gustavia, St. Barths

16

Marigot, Sint Maarten

De cruise is ten einde en u bent weer terug op St. Maarten, maar ditmaal op het Franstalige gedeelte. U heeft nu de keuze, of direct terug naar Nederland vliegen met Air France via Parijs, dan bent u op dag 17 in de loop van de ochtend thuis. Of u kunt nog 1 extra nacht in St. Maarten verblijven en op zondag met de KLM naar huis toe keren. U komt dan op dag 18 aan in Amsterdam.

17

Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines

18

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam

Let op: het is ook mogelijk deze combinatie van cruises te maken met begin en einde in Barbados. U vaart dan eerst met Seadream naar St. Maarten en sluit af met Seabourn terug naar Barbados. Vindt u 2 cruises wat te veel van het goede, beide zijn natuurlijk ook los te reserveren.

Reissom Island Hoppen met Seabourn & Seadream


Wij maken deze reis samen met u op maat, hierdoor is het lastig om een vaste prijs te publiceren, maar een goede indicatie voor een 18 daagse reis is vanaf € 6.799,- zeker mogelijk.

VERTREK MOGELIJK VANAF Schiphol
REISSOM IS INCLUSIEF 8-Daagse cruise met de Seabourn Odyssey o.b.v. 2 personen in een Ocean Suite, o.b.v. All-Inclusive
8-Daagse cruise met de Seadream I o.b.v. 2 personen in een Yacht Club Deck 2 Stateroom, o.b.v. All-Inclusive
Vliegreis met KLM van Amsterdam naar St. Maarten in de economy class
2 nachten hotel op St. Maarten o.b.v. logies
Luchthavenbelasting & brandstoftoeslag
Luxe reisbescheiden met informatiepakket
REISSOM IS EXCLUSIEF Reserveringskosten á € 30,- per boeking
Verplichte bijdrage GGTO-garantieregeling á € 15,- per dossier
Bijdrage Calamiteitenfonds á € 2,50 per dossier
OPTIONEEL
  • Vliegreis in Business-class, reissom op aanvraag
  • Uitgave van persoonlijke aard
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige excursies ter plaatse

Bovenstaande reissommen zijn gebaseerd op dagprijzen (obv 2 persoonsbezetting), dit betekend dat de prijzen continu fluctueren en per vertrekdatum kunnen verschillen. Wilt u graag een exacte prijsopgave, neem dan contact met ons: 0172 450 530

Expert Review

Er zijn nog geen waarderingen.

Laat een review achter

Waardering