Schip
Cunard Queen Mary 2
Vertrek
14 juli 2019
Reisduur
22 dagen
Vaargebied
Canada & New England, Noord-Europa
Perfect voor
Koppels, Singles, Vrienden

Transatlantisch cruise Canada & New England via IJsland

Deze cruise neemt u mee langs de route van de Viking naar Amerika. Vanuit Southampton vaart u via Reykjavik door naar Canada om via New York weer koers te zetten naar Europa. Tijdens uw reis aan boord van de Cunard Queen Mary 2 ervaart u het traditionele cruise. Maar deze cruise doet er een schepje boven op. Wenst u de wereld te ontdekken, maar vliegt u liever niet, dan vaart u vanuit Southampton vaart u met deze transatlantische cruise naar New York en gaat u op ontdekking in New England en Canada. Bovendien bent u niet gelimiteerd aan het maximum gewicht van een luchtvaartmaatschappij als u per privétransfer naar Southampton reist

Geniet van de vele onvergetelijke zeedagen van heerlijk eten en ontspannen. U vaar naar de overkant van de Atlantische Oceaan en terug. Deze 22-daagse rondreis toont prachtige stops zoals Reykjavik in IJsland, Halifax en New York. Dit is de perfect cruise voor reizigers die de wereld willen ontdekken maar lang vliegen liever vermijden.

Op zoek naar een luxe cruise? Golden Travel is de expert in luxe reizen. Onze reisexperts helpen u graag met een advies op maat: 0172 – 450 530

Vaarschema Cunard Queen Mary 2 via IJsland naar New York

1

Southampton, V.K.

14 juli 2019:  U vertrekt vanuit Southampton en zet koers naar Ijsland.

2

Op zee

15 juli 2019:

3

Liverpool, V.K.

16 juli 2019: Vandaag komt u aan in Liverpool. Ga er op uit en ontdek deze bruisende stad van de Beatles.

4/5

Op Zee

17 – 18 juli 2019:Vandaag kunt u weer een dag heerlijk ontspannen op zee terwijl het schip koers zet naar het westen. U heeft alle tijd om te ontspannen en zich te laten vermaken aan boord. Geniet van heerlijke maaltijden of laat u verwennen in de Spa. De Queen Mary 2 biedt u alle comfort. Het schip heeft in 2016 een volledige restauratie gehad en is voorzien van de laatste nieuwe technologieën. Uitgerust met een planetarium, spa, winkels, restaurants, casino, theater en sportfaciliteiten. U zal zich geen seconde hoeven te vervelen.

6-7

Reykjavik, Ijsland

19 – 20 juli  2019: Reykjavik is de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld maar is veel minder koud dan veel bezoekers denken. Reykjavik ligt langs de Atlantische Rug met op de achtergrond een indrukwekkende berg, de Esja. De stad is duidelijk modern en biedt alle comfort, maar toch is een prachtige combinatie van traditie en historie overal zichtbaar. Ga er op uit en ontdek deze prachtige stad.

8/10

Op zee

21 – 23 juli 2019: Volg vandaag een presentatie aan boord of neem de tijd om alvast wat prachtige foto’s te bekijken die u de afgelopen dagen heeft gemaakt.

11

Corner Brook, Canada

24 juli 2019:Corner Brook is gelegen in de provincie Newfoundland en Labrador. Het stadje ligt aan de Bay of Islands aan de westkust van het eiland Newfoundland. James Cook meerde er aan in 1767. Het groeide uit tot een dorp waar men leefde van visvangst en bosbouw.

12

Op zee

25 juli 2019:Laad vandaag uw batterijen weer op. Het schip vaart koers naar Sydney, Canada.

13

Halifax, Canada

26 juli 2019: Halifax, het culturele en economische hart van Nova Scotia, ligt aan een van de grootste natuurlijke havens ter wereld. Het moderne centrum en de historische wijken van Nova Scotia’s hoofdstad vormen een bijzondere mix. Ga er op uit en ontdek.

14

Op zee

27 juli 2019: Geniet van deze mooie vaart naar het zuiden richting het zuiden, New York wacht op u.

15

New York, V.S.

28 juli 2019: New York – Ga er op uit en bezoek uw hoogtepunten van deze stad. Wordt het het Guggenheim Museum of misschien wel Times Square.

16/21

Op zee

29 juli – 3 augustus :U maakt de komende dagen weer de overtocht naar Southampton. Geniet nog even van uw reisgezelschap, de heerlijke culinaire gerechten en kom heerlijk uitgerust aan in Engeland.

29

Southampton

29 juli – 4 augustus: Vandaag zet u weer voet aan grond op het Europese continent. Wij hopen dat u genoten heeft van een onvergetelijke reis.

Hutten Cunard Queen Mary 2 via IJsland naar New York

Reissom op basis van 2-persoons accommodatie en is een indicatie. Neem contact met ons op voor de meest actuele en voordelige prijs. Wanneer u deze reis boekt, ontvangt u $110,- on board credit p.p.

Cunard’s Queen Mary 2 is in 2016 volledig gerenoveerd en is daarmee uitgerust met de laatste technologieën en voorzien van alle comfort. Door de renovatie heeft het schip een eigentijdse en frisse uitstraling.

Aan boord van de Queen Mary kunt u in stijl cruisen. De hutten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

 • The Grills:
  • Queens Grill Suites,
  • Princess Grill Suites
 • Britannia Club:
  • Britannia Club buitenhut met balkon
 • Britannia
  • Britannia buitenhut met balkon
  • Britannia buitenhut
  • Britannia binnenhut
  • Britannia singles hut
VERTREK MOGELIJK VANAF Southampton
REISSOM IS INCLUSIEF 29-Daagse cruise o.b.v. 2 personen in een hutcategorie van uw keuze
$110,- on board credit p.p.
Cruise obv volpension
Luxe reisbescheiden met informatiepakket
REISSOM IS EXCLUSIEF Reserveringskosten á € 30,- per boeking
Verplichte bijdrage GGTO-garantieregeling á € 15,- per dossier
Bijdrage Calamiteitenfonds á € 2,50 per dossier
Fooien, circa $ 10,- p.p.p.d.
Havengelden en taxen
Transfers van en naar het schip
OPTIONEEL
 • Vervoer naar Southampton per trein, privé transfer of vliegtuig
 • Vliegreis in Business-class, reissom op aanvraag
 • Uitgave van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige excursies ter plaatse

Wilt u graag een exacte prijsopgave, neem dan contact met ons: 0172 450 530 – info@goldentravel.nl

Expert Review

Er zijn nog geen waarderingen.

Laat een review achter

Waardering