Schip
Seadream II
Vertrek
5 oktober 2019
Reisduur
8 dagen
Locatie
Adriatische Zee, Middellandse-zee

Wijncruise Adriatische Kust & Middellandse Zee

SeaDream vaart naar enkele van de mooiste havens aan de Middellandse Zee. Tijdens deze wijncruise Adriatische Kust & Middellandse Zee zult u genieten van het verblijf aan boord, maar ook zeker van de combinatie met de schoonheid van de regio. Daarnaast is deze cruise de ideale gelegenheid om uw passie en kennis van wijn te vergroten.

Tijdens deze cruise zult u nader kennismaken met de historie en de verschillende wijnen van onder andere het beroemde Franse wijnhuis Pascal Jolivet, dat vooral faam heeft vergaard met haar Sancerre en Pouilly Fumé wijnen. Maar ook Domain Cazes is in het programma opgenomen. Cazes is één van de grootste en meest toonaangevende biodynamische wijnhuizen van Europa. Gelegen in Rivesaltes, in het hart van de Roussillon, werd Domain Cazes in 1895 opgericht door Michel Cazes.

Bijzonder aan deze route is, dat het schip driemaal een volle nacht in de haven blijft liggen. Hierdoor heeft u alle tijd om ‘s avonds nog een wandeling te maken door het sfeervolle Kotor, Taormina en Amalfi.

Voor meer informatie over SeaDream, klik hier.

Reisschema wijncruise Adriatische Kust & Middellandse Zee

1

Amsterdam - Dubrovnik

Vliegreis van Amsterdam naar Dubrovnik. Na aankomst staat er een transfer voor u klaar om u naar de SeaDream II te brengen.

2

Kotor, Montenegro

Vandaag heeft u alle tijd om het unieke stadje Kotor te verkennen. Doordat het schip in de haven blijft, kunt u na het diner nog een heerlijke avondwandeling maken.

3

Relaxen op zee

Vroeg in de ochtend verlaat u Kotor en kunt u genieten van een ontspannende dag op zee.

4

Taormina, Italië

In de oudheid was de Taormina een Griekse kolonie, genaamd Tauromenion. De stad is gelegen tegen een berghelling en heeft één hoofdstraat, de Corso Umberto met veel restaurants en winkels. Het stadspark Giardino Pubblico biedt uitzicht over de zee. De vulkaan Etna is vanuit de stad zichtbaar en soms hoorbaar. Bij de stad ligt Giardini-Naxos, de oudste Griekse vestiging buiten Griekenland en nu een bij Italianen populaire badplaats. Boven Taormina op de Monte Tauro ligt het dorpje Castelmola met de ruïnes van een kasteel.

5

Taormina, Italië & Stromboli, Italië

6

Amalfi, Italië

Amalfi is een sfeervol stadje aan de Amalfikust en heeft ongeveer 5400 inwoners. Amalfi is opgenomen in de UNESCO-lijst van Werelderfgoed. Vroeger was de stad een belangrijk handelscentrum en nu geliefd bij toeristen.

7

Amalfi, Italië & Capri, Italië

8

Civitavecchia, Italië

Uw cruise is ten einde en na het ontbijt is het tijd om het schip te verlaten. U heeft nu de keuze, of direct terug naar Nederland vliegen of u kunt nog één of meerdere nachten van Barcelona en omgeving genieten. In en rond Barcelona hebben wij een aantal uitstekende hotels voor u in ons aanbod.

Reissom wijncruise Adriatische Kust & Middellandse Zee

Yacht Club Stateroom deck 2   v.a. € 4.299,- p.p.
Yacht Club Stateroom deck 3   v.a. € 4.799,- p.p.
Yacht Club Stateroom deck 4   v.a. € 5.299,- p.p.
Commodore Suite deck 2   v.a. € wachtlijst
Commodore Suite deck 3   v.a. € wachtlijst
Admiral Suite   v.a.  € 8.999,- p.p.
Owner’s Suite   v.a. € wachtlijst
VERTREK MOGELIJK VANAF Schiphol
REISSOM IS INCLUSIEF 8-Daagse cruise met de Seadream II o.b.v. 2 personen in een hutcategorie van uw keuze, o.b.v. All-Inclusive
Vliegreis van Amsterdam naar Dubrovnik en van Rome naar Amsterdam in de economy class, incl. 20kg ruimbagage
Transfers naar en van het schip
Luchthavenbelasting & brandstoftoeslag
Luxe reisbescheiden met informatiepakket
REISSOM IS EXCLUSIEF Reserveringskosten á € 30,- per boeking
Verplichte bijdrage GGTO-garantieregeling á € 15,- per dossier
Bijdrage Calamiteitenfonds á € 2,50 per dossier
OPTIONEEL
  • Vliegreis in Business-class, reissom op aanvraag
  • Uitgave van persoonlijke aard
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige excursies ter plaatse

Bovenstaande reissommen zijn gebaseerd op dagprijzen (obv 2 persoonsbezetting), dit betekend dat de prijzen continu fluctueren en per vertrekdatum kunnen verschillen. Wilt u graag een exacte prijsopgave, neem dan contact met ons: 0172 450 530

Expert Review

Er zijn nog geen waarderingen.

Laat een review achter

Waardering