Antwoordformulier

Woordzoeker

In de eerste editie van de inspiratiegids vindt u op pagina 42 de woordzoeker.

Maak de woordzoeker, met de overgebleven letters vormt u een woord, zin of slogan.  Vul het antwoord en uw gegevens in op het antwoordformulier voor 30 september 2018. Zo maakt u kans op 1 van de 3 mooie prijzen van Castelijn en Beerens.

Heeft u het magazine nog niet ontvangen, vraag deze dan vrijblijvend aan. Boordevol prachtige inspiratiereizen, exclusieve aanbiedingen, het laatste nieuws en handige tips.

 

 

 

 

 

Wedstrijdformulier

Aanhef Mevr.Dhr.Familie
Voornaam
Achternaam*
Straatnaam en huisnummer*
Postcode*
Plaats*
Land
Email*

Uw antwoord*


Looptijd

Deze wedstrijd loopt vanaf 27 juli 2018 tot 30 september 2018.

De organisator van deze wedstrijd is Golden Travel, Nieuwedijk 22, 2405 XW Alphen aan den Rijn, Nederland.

Iedere deelnemer dient ten minste 18 jaar te zijn. Deelname aan deze wedstrijd is gratis. Door deel te nemen aan deze wedstrijd gaat de gebruiker akkoord met deze algemene voorwaarden. De deelname aan deze wedstrijd vindt uitsluitend plaats via internet.

Informatie over de te winnen prijzen, het begin van de wedstrijd en de uiterste datum voor inschrijvingen kan de deelnemer op de wedstrijdsite vinden.

Medewerkers van de organisator zijn uitgesloten voor deelname. Elke persoon mag tijdens de wedstrijdperiode slechts eenmaal deelnemen aan de wedstrijd. Dubbele inzendingen en bulkinzendingen worden niet geaccepteerd. Deelnemers die verdacht worden van (technische) manipulatie van de wedstrijd worden gediskwalificeerd.

De organisator behoudt zich het recht voor om inzendingen niet te accepteren of te diskwalificeren van deelnemers die meerdere e-mailadressen blijken te gebruiken om de prijstrekking in te sturen, of meerdere identiteiten, log-ins en/of andere methoden (waaronder geautomatiseerde inzendingen) in een poging om meer dan een inzending te verkrijgen.

Onder alle deelnemers, die alle verplichte velden die voor de wedstrijd van toepassing zijn volledig en correct hebben ingevuld, verloot Golden Travel de op de wedstrijdpagina vermelde prijzen.

De verloting vindt direct plaats op de uiterste vermelde datum. De winnaars worden uitsluitend per e-mail op de hoogte gebracht op het door de deelnemer aangegeven e-mailadres.

De winnaar dient de ontvangst van deze melding direct te bevestigen aan Golden Travel. Ook dient de winnaar de benodigde informatie voor de overdracht of verzending van de prijs onverwijld aan Golden Travel te geven.

Als de winnaar deze verplichting binnen twee (2) weken na verzending van de winnende kennisgeving niet voldoet, heeft Golden Travel het recht om de prijs opnieuw te verloten. Indien de prijs per post wordt verstuurd, gaat het tranportrisico over naar de winnaar, zodra het pakket bij de post is afgeleverd.

Elke deelnemer gaat ermee akkoord dat Golden Travel de naam van de winnaar voor promotionele doeleinden mag gebruiken, vooral voor bekendmaking van de winnaars op het internet.

De betaling van de waarde van de prijs in contanten is niet mogelijk. Hetzelfde geldt voor een uitwisseling van de prijs. Prijsclaims kunnen niet worden overgedragen of toegewezen aan derden. De beslissing is definitief. Over de keuze van winnaar kan niet worden gediscussieerd.